Terug

We lanceren de Gamers & Goodies-communityhub

Gamers, we zijn zeer verheugd om TechlandGG (Gamers and Goodies) te lanceren, een geheel nieuwe communityhub die werd gepresenteerd tijdens de eerste Dying 2 Know-aflevering.

Gamers, we zijn zeer verheugd om TechlandGG (Gamers and Goodies) te lanceren, een geheel nieuwe communityhub die werd gepresenteerd tijdens de eerste Dying 2 Know-aflevering. Hier kunnen gamers terecht voor alle titels, om te beginnen met Dying Light en Dying Light 2 Stay Human, en in contact komen met andere spelers. Op het platform kun je terecht voor exclusieve game-updates, onthullende geheimen en mysteries, in-game items en beloningen, content van achter de schermen, het bijhouden van spelersstatistieken en het verzilveren van codes.

Wat is TechlandGG?
TechlandGG is een programma waarmee we spelers belonen met unieke items uit de wereld van de Techland-games. Je kunt er je codes inwisselen voor dockets, waarvoor je exclusieve in-game items kunt krijgen.

Wat voor beloningen kan ik krijgen?
Beloningen bestaan uit unieke, krachtige in-game items en originele digitale content zoals wallpapers, de soundtrack, concept art en meer.

Spelers kunnen zich registreren bij TechlandGG en hun Dying Light-account koppelen om exclusieve nieuwe items te ontvangen zoals The Wasp, een nieuw wapen voor gebruik in Dying Light geïnspireerd op een wapen uit Dying Light 2 Stay Human. Er is ook een selectie met nooit eerder vertoonde concept art, afbeeldingen en wallpapers om te downloaden.

Spelers kunnen ook stuk voor stuk een exclusieve zesdelige outfit voor de Dying Light 2 Stay Human-hoofdrolspeler Aiden ontgrendelen.

TechlandGG-leden kunnen XP-punten verdienen om hun account naar volgende levels te brengen en unieke bonussen te ontgrendelen. XP-punten kunnen op verschillende manieren worden verdiend, bijvoorbeeld door:

  • In te loggen bij TechlandGG.
  • Trailers te bekijken op Techlands YouTube-kanaal.
  • Quests te voltooien.

In de toekomst kun je ze verdienen door:

  • Je te abonneren op Techlands nieuwsbrief.
  • Verborgen 'easter eggs’ te vinden.
  • Te zoeken naar speciale content op sociale media.

Ga naar TechlandGG.com voor meer informatie en om je aan te melden voor TechlandGG

TechlandGG Launch