Terug

WAT ER GEBEURDE IN AFLEVERING 5 VAN DYING 2 KNOW

In deze aflevering onthulden we een gameplay-video van 15 minuten, en nieuwe informatie over de UGC-wedstrijd, TechlandGG en onze preview-evenementen!

De vijfde aflevering van Dying 2 Know is uit: onze originele webserie die dieper ingaat op de wereld van Dying Light 2 Stay Human.

 

In deze aflevering onthulden we een gameplay-video van 15 minuten, die meer details biedt over de wereld van de game, de complexe personages, het City Alignment-systeem, vecht- en parkour-mechanismen, en de keuzes waarvoor je komt te staan op 4 februari.

 

In deze gameplay-video is Aiden aangekomen in de Central Loop. In de Fish Eye-kantine hoopt hij meer informatie te vinden over zijn vermiste zus. Maar eerst moet hij een elektrisch substation zien te vinden om de stroom in The City te herstellen. Hij wordt daarbij geholpen door zijn nieuwe bondgenoot, Lawan, die je welllicht herkent als Hollywood-actrice Rosario Dawson.

 

In deze aflevering deelden we ook nieuwtjes over de UGC-wedstrijd: de deadline is uitgesteld, en we hebben nieuwe richtlijnen toegevoegd om cosplayers te helpen de personages van Dying Light 2 nog beter na te maken! Blijf hier dus meer verhalen, kunstwerken en cosplays met ons delen om kans te maken op geweldige prijzen.

 

Onze community-hub TechlandGG heeft ook nieuws voor je! Er zijn nu speciale prestaties die je op de website kunt activeren en in het spel kunt voltooien. Hiermee kun je ervaringspunten en levels in het programma verdienen. Nieuwe levels betekenen nieuwe beloningen om te claimen in Dying Light, en binnenkort … wapens in Dying Light 2 Stay Human. Dat wil zeggen dat je een voorsprong zult hebben bij het ontdekken van The City als het spel uitkomt.

 

Ten slotte hadden we het over onze preview-evenementen die wereldwijd plaatsvonden (in Polen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Rusland en Japan). Journalisten en contentcreators kregen de kans om de laatste versie van de game een paar uur lang te spelen op een pc of PS4. De feedback die we van ze ontvingen was ontzettend positief, en erg nuttig voor ons om de game verder bij te schaven.

 

Bekijk de laatste aflevering van Dying 2 Know voor meer informatie en vergeet niet om een pre-order te plaatsen, zodat je de uitgebreide wereld van de game op 4 februari 2022 kunt gaan ontdekken.