Vissza

Mostantól elérhető online a Dying 2 Know második része!

Ma jelent meg a Dying 2 Know (D2K) második része - a D2K a Dying Light 2 Stay Human világát részletesen bemutató saját gyártású online sorozatunk.

Ma jelent meg a Dying 2 Know (D2K) második része – a D2K a Dying Light 2 Stay Human világát részletesen bemutató saját gyártású online sorozatunk. Az epizód még egy soha nem látott játékmenetet mutat be, jobban elmélyül a fertőzöttek témájában, bevezet a színfalak mögé: motion capture és hangtervezői munkákat nézhetsz meg, illetve megismerheted az egyik legfontosabb személyt, aki részt vesz a DL2 fejlesztésében.

A második epizódban a fertőzöttek számos típusáról volt szó, beszéltünk az átalakulás folyamatáról, valamint bemutattuk az egyik legújabb szörnyeteget is. Nézd meg a második részt a Dying Light YouTube-csatornáján.

Továbbá azt is elárultuk, hogy egy új képregényen dolgozunk a Dynamite Entertainment csapatával, amelynek címe Banshee: I Am The Cure (Magam vagyok a gyógyír). Minden olyan játékos, aki regisztrál a TechlandGG oldalán, teljesen ingyen megkapja a képregény digitális változtatát! Továbbá a Techland közzétette a „Which Monster Are You” (Melyik szörny vagy?) című kérdőívét, amelyben a kitöltők megtudhatják, hogy ők melyik szörnnyé változnának a Dying Light világában. Tudd meg te is, hogy belőled mi lenne: „Which Kind of Monster Are You?

Ha nem láttad a Dying2Know második részéről szóló élő streamet, akkor lesd meg a videót a YouTube csatornánkon