Vissza

Elindítjuk a Gamers & Goodies közösségi találkozóhelyet

Kedves gémerek! Jó hírünk van nektek – elindítottuk a TechlandGG (Gamers and Goodies) oldalt, ezt a teljesen új közösségi találkozóhelyet, amelyet az első Dying 2 Know epizódban mutattunk be.

Kedves gémerek! Jó hírünk van nektek – elindítottuk a TechlandGG (Gamers and Goodies) oldalt, ezt a teljesen új közösségi találkozóhelyet, amelyet az első Dying 2 Know epizódban mutattunk be. A Gamers & Goodies össze fogja kötni az összes játékost és segít nekik igazán átélni az összes játékunk játékvilágát, kezdve a Dying Light és a Dying Light 2 Stay Human címekkel. A platform exkluzív játékfrissítéseket, titkok és rejtélyek megoldását, játékokon belül tárgyakat és jutalmakat, illetve a színfalak mögé bepillantást adó tartalmakat kínál; ezenkívül vezeti a játékosok statisztikáit és kódokat is be lehet majd váltani ezen keresztül.

Mi a TechlandGG?
Ez egy olyan program, melynek keretében megjutalmazzuk a játékosokat a Techland játékok világából származó egyedi tárgyakkal. Itt tudod majd beváltani kódjaid olyan jegyzékekre, amelyekért  exkluzív játékokon belüli tárgyakat kaphatsz.

Milyen jutalmakra számíthatok?
A jutalmak közé tartoznak pl. egyedi és erős játékokon belüli tárgyak, valamint eredeti digitális tartalmak (például hátterek, játékzenék, koncepciórajz stb.).

Ha egy játékos regisztrál a TechlandGG-re és összeköti azt a Dying Light fiókjával, akkor olyan exkluzív új tételekre lesz jogosult, mint például a „The Wasp”, amely egy, a Dying Light játékban használható fegyver, melyet a Dying Light 2 Stay Human egyik fegyvere ihletett. Ezenkívül letölthető számos most először elérhető koncepciórajz, kép és háttér.

A játékosok a regisztrációval elkezdhetik egy exkluzív hatrészes öltözet feloldását a Dying Light 2 Stay Human főszereplője, Aiden számára, melynek elemeit egyesével kell majd összegyűjteniük.

A TechlandGG tagjai tapasztalati pontokat (XP) gyűjthetnek fiókjuk szintjének feljebb léptetésére, illetve egyedi bónuszok feloldásához. Ezekért mind tapasztalati pontokat lehet kapni:

  • Bejelentkezés a TechlandGG platformra.
  • Előzetesek megnézése a Techland YouTube-csatornáján.
  • Küldetések elvégzése.

Ezenkívül a jövőben ezekért is XP jár majd:

  • Feliratkozás a Techland hírlevelére.
  • Rejtett meglepetések (easter eggek) megtalálása.
  • Különleges tartalmak keresése a közösségi médiában.

További információkért és a feliratkozáshoz látogass el a TechlandGG.com weboldalra.

TechlandGG Launch