Vissza

A DYING 2 KNOW 5. RÉSZÉNEK TÖRTÉNÉSEI

Újdonságokkal teli részt tettünk közzé a számotokra, amelyben bemutattunk egy friss, izgalmas 15 perces játékmenetet, megosztottunk pár hasznos dolgot a Techland GG-vel, UGC versennyel és néhány egyéb eseménnyel kapcsolatban.

Ez a pillanat is eljött: immáron az ötödik epizód jelent meg a Dying 2 Know sorozatában, amelyben a Dying Light 2 Stay Human világát vesézzük ki, amennyire csak lehet.

 

Ebben a részben bemutattunk egy részletekbe menő 15 perces játékmenetet, amiben még több dologra fény derül a világgal és annak komplex karaktereivel kapcsolatban. A videóban láthattok parkour és harci mechanikákat is, szó esik a Város alignment rendszeréről is. Ne aggódj, mert hamarosan, február 4-én nem mi, hanem te magad fogod formálni a Város és a saját hősöd sorsát!

 

Aiden ebben az epizódban megérkezett a Central Loopnál található Fish Eye kantinhoz abban a reményben, hogy talán közelebb juthat az elveszett testvéréhez. Viszont mielőtt bármit is tenne, kénytelen visszaállítani a Város áramellátását, így el kell hogy jusson a villamos alállomáshoz. Ebben a feladatban Lawan fog segíteni neki, aki Rosario Dawson hollywoodi színésznőről lett mintázva.

 

További hasznos infókat osztottunk meg a UGC versennyel kapcsolatban is: valamennyire meghosszabbítottuk a határidőt, illetve közzétettünk egy iránymutatót a cosplayeseknek azért, hogy ezzel is segíthessük őket amennyire csak lehet. Szóval ne feledjetek el küldeni minél több sztorit, művet és alkotást (no meg persze halálosan jó cosplayeket) ide, mert rendkívül jó nyeremények várnak rátok!

 

Ha ez nem elég, akkor még a Techland GG is szolgál pár király hírrel! Most az oldalon különleges teljesítményeket aktiválhatsz, és ha befejezed őket, akkor játékbeli jutalmakat kaphatsz, na meg persze komoly Dying Light 2 Stay Human fegyvereket is.

 

Végezetül beszéltünk a bemutatóval kapcsolatos eseményről is, amelyet a világ több pontján is megtartottunk (pl.: Lengyelországban, Japánban, Oroszországban, Angliában és Amerikában). Ekkor néhány cikkírónak és alkotónak esélye volt kipróbálni a játékot a legutóbbi állapotában. A játékot igencsak pozitívan értékelték, és véleményük, segítségük sokat segített néhány hiba kijavításában.

 

Lesd meg te is a Dying 2 Know új részét további részletes infókért, és ne feledd el előrendelni a játékot, ha már 2022. február 4-én barangolni akarsz a Városban!